Tag på bilferie i Europa og smag på de lokale køkkener

Tag på bilferie i Europa og smag på de lokale køkkener
Tag på bilferie i Europa og smag på de lokale køkkener

Er du glad for mad, og vil du gerne ud at besøge restauranter i udlandet også, kan det være en rigtig god idé at kombinere sådan en tur med en bilferie.

På en bilferie har du nemlig mulighed for at stoppe lige netop der, hvor du vil. Du kan køre til alle de restauranter i Europa, du har lyst til besøge, og du får samtidig set alle landende, du kommer igennem, helt tæt på.

Bliv klogere på grøn ejerafgift inden du tager afsted på bilferie, så du er helt klar. Nogle steder skal du også være opmærksom på lokale regler – eks. miljømærker som er obligatoriske på din bil i større tyske byer, det grønne og røde kort ifm. forsikring osv. Det er en god idé at læse op på, inden du drager afsted i bil.

Spændende kulinariske oplevelser hele vejen rundt

Det gode ved bilferie er, at du bare lige skal på den anden side af grænsen for at smage på et helt andet lokalkøkken.

Bare du kører til Tyskland, Sverige eller Norge finder du et helt andet køkken, som du kan glæde dig til at smage. Og kører du til Frankrig, Italien eller Spanien er der endnu mere at opleve.

Det er også den perfekte mulighed for at smage på en masse mad sammen med gode venner eller din familie. Tag afsted på en tur, som du aldrig kommer til at glemme.

Bilferie giver dig mulighed for at besøge mange restauranter

Når du kører på bilferie har du mulighed for at besøge mange forskellige restauranter i mange forskellige byer undervejs. Flyver du til en storby, er du ret meget begrænset til kun at smage på mad fra den by. Kører du til Spanien eller Italien, kan du jo smage på en masse restuaranter hele vejen frem og tilbage.

Det tager også noget mere tid, men til gengæld kommer du også til at få en langt større oplevelse, end hvis du bare begrænser det til en enkelt by. Så er der mange flere muligheder for at besøge en masse forskelligt på en bilferie.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.