Sådan ser du madprogrammer online

Sådan ser du madprogrammer online
Sådan ser du madprogrammer online

Er du glad for at lave mad, og elsker du at se professionelle, der laver mad i TV, kan det være, du savner noget ny inspiration til, hvilke nye madprogrammer du kan kaste dig over i TV eller på streamingtjenesterne.

Der kommer hele tiden nye programmer inden for netop denne niche, og der er i forvejen produceret rigtig mange programmer, som du kan gå i gang med at se. Der er stor sandsynlighed for, at du ikke har set alle madprogrammer, der nogensinde er produceret, så vær ikke bange for at dykke ned i arkiverne for at tage fat på programmer eller serier om mad.

Stream programmer om mad og madlavning

Hvis du endnu ikke har fået et abonnement på de fleste streamingtjenester, er det måske på tide at investere lidt penge på det område.

Der findes efterhånden en række streamingtjenester, og da stort set alle sammen koster penge, kan det godt virke lidt uoverskueligt at finde tjenester, det giver mening at oprette sig hos, hvis du specielt gerne vil se programmer om mad. Nogle tjenester er nok bedre end andre, og herunder får du et par hurtige tips til, hvor du med fordel kan blive kunde, hvis du gerne vil se programmer om og inden for mad.

Først og fremmest vil du ikke blive ked af et abonnement hos TV2 Play. De har rigtig mange programmer om madlavning – både danske og engelske, så der er rigeligt at kaste sig over.

Du kan med fordel også vælge at få et abonnement hos Netflix, hvis du ikke har det. Netflix har mange engelske og amerikanske serier om mad, hvor du herunder blandt andet også kan finde progammer og alverdens kulturer, madkonkurrencer og lignende.

Sidst er der også Viaplay, hvor du kan finde danske klassikere som Med kniven for struben og Masterchef eller måske Gordon Ramsays Kitchen Nightmares, som efterhånden også har nogle år på bagen.

Youtube hitter mere og mere inden for madlavning

Det kommer nok heller ikke bag på mange, at Youtube er en af de tjenester, der har set en stor tilstrømning af seere over de sidste par år.

Madlavningsprogrammer er ikke længere noget, der kun er forbeholdt professionelle produktionsselskaber. Det kan sagtens laves med et videokamera hjemme i folks egne køkkener.

Nogle er naturligvis bedre lavet end andre, men du kan faktisk finde indhold på Youtube, lavet af amatører, men som er produceret i en så god kvalitet, så du næsten ikke kan se forskel.

Der er rigtig mange mennesker, der bruger Youtube til at finde inspiration og opskrifter til nye retter, så hvis du står i en situation, hvor du gerne vil udvide din kulinariske horisont, eller du gerne vil blive klogere på måske kemien bare råvarer eller lignende, er Youtube et rigtigt brugbart medie at gøre brug af.

Tag programmerne med i køkkenet

Ved at kunne afspille disse programmer på din bærbar computer, tablet eller telefon har du jo mulighed for at tage dem med i køkkenet, når du selv skal stå og lave mad.

Det kan i den grad anbefales, hvis du godt kan lide at have lidt underholdning i køkkenet, mens du tilberede det næste måltid.

Uanset om du vælger den gratis løsning i form af Youtube, eller du betaler for en streamingtjeneste, håber vi i hvert fald bare, at du finder lige netop de madprogrammer, du har lyst til at se.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.