Sådan får du lækker mad til billige penge

Lækker mad kan være dyrt, uoverskueligt og tidskrævende. Uanset hvem du er, kan det være svært at finde tiden til at lave lækker mad hver dag, og ofte ender aftensmaden sikkert med pasta kødsovs. Vi har alle brug for mad, og vi bliver også alle nødt til at tænke over, hvad vi spiser. Sund og varieret kost er nødvendigt, men derudover kan sund mad også være utroligt lækkert.

Spis det du elsker, men udfordrer også dine egne spisevaner, så du kan opleve noget af al den lækre mad, der findes i verden.

Få inspiration i kogebøger eller på nettet

Lækker mad behøver hverken at være dyrt eller tage lang tid. Et stort problem, som mange oplever, er, at det kan være svært at finde på retter, som man godt kunne tænke sig. Hvis man først beslutter sig for, hvad man kunne tænke sig at spise, når man står nede i supermarkedet, ender man med at lave pasta kødsovs.

Få inspiration til retter i kogebøger og på nettet, og lav derefter en madplan. Med en madplan sikrer du, at der er lækre og spændende retter planlagt til hele ugen. I kogebøger kan du bl.a. finde spændende ideer til, hvordan du kan pifte klassiske retter så som mørbradgryde op til en ekstra lækker mørbradgryde.

Hvis du laver en madplan og dermed planlægger, hvad du skal have at spise, og hvornår, kan du også sparer mange penge. Ved at handle stort ind til f.eks. hele ugen, undgår du dag til dag indkøb, hvor man ofte ender med mere end, hvad man behøver. Du kan dermed få lækker mad hver dag og samtidigt spare penge på dit madbudget.

Too good to go

Hvis du elsker lækker mad, men du virkeligt mangler tiden til at lave den, er appen Too good to go lige noget for dig. Her kan du købe overskydende mad fra tusindevis af butikker landet over.

Udover at sælge lækker mad er dette initiativ også godt for miljøet, da det spiller en vigtig rolle i kampen mod madspil. Utroligt meget lækker mad havner hver dag i skraldespande, da både dagligvarebutikker og restauranter desværre er nødsaget til at smide maden ud efter lukketid. Hos too good to go kan du derfor finde lækkert mad til billige penge, uden at du selv behøver at forberede noget.

Vær på udkig i byen

Uanset hvor du bor, vil der næsten altid være en restaurant, der giver et godt tilbud. I forbindelse med åbningen af nye restauranter eller forskellige jubilæer ses det ofte at restauranter gerne forkæler deres kunder lidt ekstra. Det kunne f.eks. være med pølse og brød, en gratis fadøl eller en burger til halv pris.

Vær på udkig i byen, og følg med i, hvem der kører med gode tilbud. Det er bare ekstra hyggeligt at komme ud at spise og mærke stemningen i byen – og det er kun endnu hyggeligere, hvis det er lidt billigere.

Sådan får du lækker mad til billige penge
Sådan får du lækker mad til billige penge

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.