Lån penge til en ny fryser

Lån penge til en ny fryser
Lån penge til en ny fryser

Er din gamle fryser gået i stykker, eller har du bare lyst til at købe dig en ny, kan du med fordel låne penge til at købe den, hvis du ikke lige har nok på opsparingen pt.

En fryser kan være utrolig vigtig for en husholdning, og det er lige før, du ikke kan undvære en fryser i hjemmet nu om dage.

Fordele ved at have en god fryser

For det første giver en fryser dig mulighed for at fryse rester ned. På den måde undgår du madspild, og du har pludselig måltider til en dag eller to mere.

Dernæst har du også mulighed for at handle stort ind. Du kan sagtens tage på storindkøb i Bilka og fylde vognen med bl.a. kødprodukter, da du bare kan gå hjem og smide det i fryseren. Med en stor fryser skal du ikke bekymre dig om pladsproblemer ift. til kød.

Og så er det jo også bare rart at have en fryser til de varme sommerdage, så du har et sted at gøre af alle jeres is. Det ville jo være ærgerligt at gå en varm sommer i møde, uden at have muligheden for at rende ind til fryseren og finde en ispind. Mon ikke også resten af familien er enige i det?

Kan du købe en fryser på afbetaling?

Ja, du kan flere steder godt købe en fryser på afbetaling. Ulempen ved dette er dog, at du ikke er sikker på, om det er dyrere eller billigere at gøre det på den måde sammenlignet med at få et forbrugslån til at købe fryseren i stedet for.

Teknisk set er det jo det samme, der sker. Du låner nogle penge, og du skal betale dem tilbage over en bestemt periode bagefter. Men ved at købe på afbetaling er du nødt til at bruge butikkens samarbejdspartner på området. Det indskrænker din frihed til at finde en måske bedre aftale hos et andet pengeinstitut. Så overvej om det er det den bedste måde at gå til det på.

Find det rette lån til en fryser online

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at finde penge til din nye fryser, kan det være en god idé at gå på nettet og ansøge om at låne. På nettet findes der mange forskellige online låneudbydere, som alle er klar til at hjælpe dig med lige netop det beløb, du har brug for.

Du kan nemt finde det rette lån til en fryser online. Du kan låne alt fra 100 til 100.000 kroner, så det er intet problem at finde et lån, der matcher dine behov. Tjek de bedste lån her.

Vælg selv din løbetid på lånet

Når du låner penge på nettet, har du mange steder også mulighed for at vælge din egen løbetid på lånet. Det vil sige, at  du selv kan bestemme, hvor lang tid du vil være om at betale lånet af på.

Det giver dig blandt andet mulighed for at vælge en lang løbetid, så du kan dele betalingen op i rigtig mange små bidder. Så bliver det måske mere overskueligt for dig at klare afbetalingen.

Vælger du en kort løbetid har det så en anden fordel, nemlig at du slipper for nær så mange renter og dermed slipper billigere på den lange bane.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.