Husk den sunde mad hvis du går op i sport

Husk den sunde mad hvis du går op i sport
Husk den sunde mad hvis du går op i sport

Er du typen, der dyrker meget sport, og vil du gerne levere gode resultater, når du er på træningsbanen eller på banen i kamp, kan det være en rigtig god idé at huske at spise sundt og optimalt inden for dine behov.

At spise bedre kan være med til at få dig til at præstere bedre rent sportsligt, når det virkelig gælder. Uanset om du spiller fodbold for AC Horsens, er elite badmintonspiller eller svømmer masser af baner i svømmehallen hver eneste dag, betyder det virkelig noget, hvilken mad du putter i din krop.

Hvis du ikke fylder god benzin ind i kroppen, har kroppen heller ikke en god benzin at køre på, når den virkelig skal. Og som sportsudøver kan du i nogle tilfælde virkelig komme til at kræve meget af din krop. Og så er det jo vigtigt, at den har noget brændstof i sig. Gerne af den gode slags, så du ikke går død efter fem minutter.

Planlæg din mad i god tid

Hvis du gerne vil gøre det så nemt som muligt for dig selv at spise sundt, kan det være klogt at forberede din mad på forhånd. Eventuelt lave store portioner i weekenden, som kan deles op og fryses ned, så du har mad klar på forhånd i løbet af hele den kommende uge.

Det kan spare dig for en masse tid og besvær i din dagligdag. Og når du har snakket med din fagforening FTFa, siddet i møder eller stået på produktionsgulvet en hel dag, kan det være rart at komme hjem til noget mad, der faktisk er lavet, og som bare skal en tur i ovnen eller mikrobølgeovnen.

Ved at have en god planlægning for din mad, bliver det også betydeligt nemmere at holde dig selv til ilden og rent faktisk komem til at spise sundt over lang tid uden de store problemer.

Husk at der skal god brændstof på din motor, hvis du vil have de bedste muligheder for at levere godt. Både på og uden for banen. Det er meget vigtigt.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.