Grillsæsonen er snart ovre os

Grillsæsonen er snart ovre os
Grillsæsonen er snart ovre os

Nu begynder man så småt at kunne mærke at sommeren er tæt på. Solen skinner i flere og flere timer, samtidig tager den til i styrke. Så småt finder vi alle shorts og sommerkjoler frem. Derfor går der heller ikke længe, hvis ikke tiden allerede er til det, at grille skal findes frem og støves af. For nu står den på grillede måltider de næste mange måneder.

Den evige krig mellem grillene

For nogle er det at grille næsten en større passion. Derfor er det også mange forskellige meninger om hvilken type af grill der er den bedste. Nogle gange kan det endda føre til større diskussioner, når venner ikke er enige om hvilken type af grill der er den bedste.

Nogle vil mene, at man altid skal gå den klassiske vej og vælge en kulgrill. De vil sige at denne form for grill er bedst, fordi man på denne måde opnår den bedste og mest autentiske smag fra røgen af kullene.

Andre vil mene at det er vigtigere at kunne have så meget kontrol over grillen som muligt, for derved at kunne tilberede de forskellige ingredienser perfekt, hvilket giver den bedste smag og oplevelse. Derfor vælger de gas, da de eventuelt synes at risikoen for at brænde maden mindskes på en gasgrill.

Skal du prøve en helt ny måde at grille på?

Men faktisk findes der også en tredje vej man kan gå. Du kan nemlig også vælge at bruge en grill der fyrer med træpiller. Dette gør at du får røgen, som nogle mener tilføjer den der grill smag og fornemmelse til maden, men samtidig er flere af disse træpille grill udstyret med forskellige elektroniske funktioner, der gør at du har stor kontrol over varmen i grillen.

Denne type af grill er godt nok endnu ikke blevet så almindelig kendt i Danmark. Men hvis man er interesseret i denne nye måde at grille på, så er en af de største spillere på markedet, når det kommer til træpille grill er Traeger grill.

Måske det skal overvejes om du trænger til at få en ny grill og om du denne gang vil gå en anden vej end du plejer. Er man grill entusiastisk nok, så kan man jo også sagtens have flere forskellige grille, både hvad angår type og størrelse. Så vælger man jo bare den der bedst til det der skal tilberedes den dag og det sted det skal tilberedes.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.