Få mere tid til at lave mad som arbejdsløs

Er du for nyligt blevet fyret og er endt som arbejdsløs, gælder det om at se det positive i det og udnytte den tid, du nu har til rådighed, til noget positivt og meningsfuldt. Er du som tidligere gulvlægger endt i din a-kasse på dagpenge, kan du nu bruge din nyfundne tid på at lære noget nyt og blive bedre til noget, du ellers ikke har haft tid til at dykke ned i, mens du har været på arbejdsmarkedet.

Noget af det vigtigste at huske på, når du er blevet arbejdsløs, er, at du ikke skal sumpe hen og ikke lavet noget som helst. Du skal blive ved med at have projekter, noget at stå op til og noget at tage dig til i løbet af din dag, da det kan være farligt slet ikke at have noget at få tiden til at gå med.

Få mere tid i køkkenet

Noget af det, du bl.a. kan vælge at bruge din tid på, er at stå noget mere i køkkenet. Har du været vant til at arbejde meget, og er det begrænset med tid, du rent faktisk har brugt på at stå i dit køkken og lave mad, er det jo nu, du kan begynde at blive bedre til at kokkerere.

Som arbejdsløs har du stadig nogle forpligtelser over for eks. din a-kasse, men du har stadig en god del tid, du kan vælge at bruge, som du har lyst til. Og har du altid savnet mere tid til at kunne blive bedre til at lave mad, kan det jo lade sig gøre for dig nu.

Hvad drømmer du om at lære?

Det kan også være, det er nu, du skal sætte dig ned og tænke over, hvad du ellers drømmer om at lære. Nu hvor du har tiden til rådighed, har du jo mulighed for at lære noget, som du måske har ønsket at lære i lang tid, men som du bare ikke har haft tiden til at koncentrere dig om at lære.

Så er det da bare med at komme i gang med din nyfundne passion.

Få mere tid til at lave mad som arbejdsløs
Få mere tid til at lave mad som arbejdsløs

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.