5 råd om maden til konfirmation

5 råd om maden til konfirmation
5 råd om maden til konfirmation

Når du skal holde en konfirmation, er det jo vigtigt, at der er noget god mad at servere. Men hvordan skal du gribe det an, når det kommer til maden? Det får du fem gode råd om her.

Lav et stramt tidsskema

Først og fremmest er et meget vigtigt at have et stramt skema, når det kommer til at tilberede eller anrette maden. Det tager ofte længere tid, end du lige har regnet med, og der er som regel altid noget, der går galt på den ene eller anden måde.

Derfor er det meget vigtigt, at du har lagt et snorlige skema for dagen, så maden bliver gjort klar, akkurat når den skal være det. Du skal tit også bruge på andet såsom at lave blomsterdekorationer til konfirmationen, finde konfirmationssmykker og meget andet, som jo også tager tid på dagen.

Bestil maden udefra

Så kan det også være smart at booke maden udefra, så du ikke selv skal stå for at sammensætte en stor menu.

Der er mange gode cateringfirmaer, der står klar til at hjælpe dig med mad til mange mennesker. Det er nemt og enkelt at bestille mad fra et cateringfirma, og du skal højst stå for at varme noget op eller lignende.

Nogen skal være der til at tage imod

Hvis du vælger at booke mad fra et andet sted, er det meget vigtigt, at der er nogen på stedet, som er klar til at tage imod maden, når den kommer.

Hvis du er i kirke eller er ved at gøre konfirmanden klar til at tage i kirke, er det jo ikke muligt for dig at være ved festlokalet samtidig. Så er det vigtigt at sende en anden derud, som kan stå for dette.

Der må ikke gå for lang tid mellem retterne

Dernæst må der ikke gå for lang tid mellem retterne, når I går i gang med at spise. Der må eksempelvis ikke gå for lang tid mellem forretten og desserten.

Derfor er det igen vigtigt, at der er lavet en tidsplan for, hvornår der skal gøres det ene og det andet, så det hele sker til tiden.

Vælg en menu sammen med konfirmanden

Når det kommer til menuen, kan det anbefales at sætte sig sammen med konfirmanden og planlægge den, så vedkommende også har noget at skulle have sagt.

Der er mange måder at sætte en menu sammen på, men det er jo ikke så fedt, hvis det ender med en menu, som konfirmanden ikke selv bryder sig om.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.