3 tips til at spare penge på restaurantbesøg

3 tips til at spare penge på restaurantbesøg
3 tips til at spare penge på restaurantbesøg

Elsker du at spise på restauranter, kan det være, du har lyst til at spare så meget som muligt, når du er ude, så du kan spise ude langt oftere.

Her har du et par tips til, hvordan du skærer ned på restaurantregningen. Står du på noget tidspunkt og mangler penge til at kunne gå ud at spise, så find låneinformationer her.

Er der en rabatordning på restauranten?

Til at starte med kan du høre den enkelte restaurant, om der er mulighed for en rabatordning, hvis du eksempelvis spiser der tit.

Kommer du en gang eller to om ugen, kan du jo høre ejeren, om der er mulighed for at spare 10% på din bestilling, hvis du kommer så tit. Langt de fleste ejere vil være glade for at give dig sådan en aftale.

Benyt dig af gavekort

Du kan også vælge at benytte dig af gavekort til bl.a. restauranter. Gavekort og oplevelsesgaver er efterhåndenn noget, vi er meget ivrige for at give til hinanden i fødselsdagsgaver el.l., så du kan med fordel ønske dig sådan et, næste gang du skal holde en fødselsdag.

Det er også en nem gave at give, og du kan ofte selv bestemme, hvor du har lyst til at bruge det enkelte gavekort. Der er også mange, der sælger gavekort videre, hvis de ikke selv får brugt dem. Her kan du tit spare 100 eller 200 kroner, da sælgeren typisk gerne bare vil have penge i hånden i stedet for at stå med et gavekort, de ikke får brugt.

Spar på drikkevarerne

Sidst, men ikke mindst, kan du overveje at spare på drikkevarerne, når du er ude at spise. Drikkevarer koster som regel mange penge på restauranter, og derfor kan du spare meget ved at skifte over til vand eksempelvis.

Det er ikke lige så luksuriøst, men mange steder kan du hurtigt spare 50-100 kroner, hvis du skifter fra et glas vin eller en stor fadøl til et glas vand i stedet for. Og det kan jo hurtigt løbe op i mange penge, hvis I er mange ude at spise, eller hvis du spiser ude ofte.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.