3 tips til at lave god mad når du er på camping

Er du træt af ikke at kunne lave god og lækker mad, når du er på camping, betyder det ikke, at det bliver ved med at være sådan. For du kan nemlig sagtens lave lækre retter, selvom du måske ikke lige er hjemme i dit eget køkken.

Her får du vores tre tips til, hvordan du stadig kan lave dejlig mad, selvom du er på camping med familien.

1 – Hav det rette udstyr med

Først og fremmest kan det være en god idé at have det rette udstyr med. Har du godt med plads, kan du jo endda tage en grill med, hvis det er.

Der er også mange campingpladser, der har køkkener, som du kan gøre brug af, når du vil tilberede mad. Det er værd at bruge dem.

Det er klart, at det kan blive en udfordring at lave god mad, hvis du absolut intet udstyr har taget med hjemmefra. Så husk altid på dette, inden du begiver dig ud på årets campingtur. Pak gerne lidt for meget end for lidt.

2 – Køb gode lokale råvarer

God mad handler jo i den grad også om, hvilke råvarer og ingredienser du har til rådighed. Jo bedre råvarer du bruger, desto bedre en madoplevelse vil du også få.

Derfor kan det være en god idé at gå ud at købe gode lokale råvarer i det område, du ligger i, og ikke bare nøjes med det, du lige kunne have med på dåse hjemmefra.

Det kan endda være, at der er en række gårdbutikker rundt omkring, som du med fordel kan handle hos.

3 – Brug nettet til at finde lækre opskrifter

Har du billigt bredbånd med på turen, kan du også gøre brug af nettet til at finde lækre opskrifter på retter, du kan lave, når du er på camping.

Der er mange, der vælger at tage et internet abonnement med på campingturen, så de har mulighed for at komme på nettet på eks. computeren, når det er nødvendigt.

Så har du nettet med på camping, kan du med fordel gøre brug af det til at finde mere inspiration til madlavningen.

3 tips til at lave god mad når du er på camping
3 tips til at lave god mad når du er på camping

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.